If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здр на всички.
Как да разбера дали седалките ми са с подгрев.Колата е 156,а салона е кожен(момо)
Отстрани на седалката откъм вратата трябва да има копчета .
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Можеш да разбереш колега,до лоста за повдигане и свалене на седалката има индикатор-червена лампичка,а копчето за включване е под седалката от дясната страна за седалката на водача и от ляво за седалката на пасажера.
И аз бях купил миналата година от метро подобно нещо! Работи перфектно 2 седмици! Разпорване на плата и запояване на скъсаната жичка - работи перфектно 5 дена ,повторна процедура - 3 дена - за финал в коша!
Айде ще дам идея за подгрев, купувате си 2бр ел. възглавници(от ония дето се слагат в леглото) и трансмитер(не съм сигурен че точно така се казва, но...) който прави от 12 на 220волта и готово. И това е.... някой ако направи тая глупост нека пише впечатления.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Айде ще дам идея за подгрев, купувате си 2бр ел. възглавници(от ония дето се слагат в леглото) и трансмитер(не съм сигурен че точно така се казва, но...) който прави от 12 на 220волта и готово. И това е.... някой ако направи тая глупост нека пише впечатления.
Да пуснеш 220 волтов реотан в колата е най-голямата глупост която може да ти се случи!
Може да са за коланите колега.
То всъщност може да има няколко жици под седалката - за подгрев, за еърбеци (ако има отстрани такива) , и за коланите, аз за други не се сещам
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Малко тъп въпрос , но ..... на 156 само кожените салони ли имат подгрев Инъче копчето е скрито хубаво под седалката и може да има хора , където още да не знаят , че имат подгряване
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment